عملیات ولفجر 8
سخنرانی سردار فضلی در مورد عملیات والفجر 8
سردار فضلی :شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس سختیها و دشواریهای بسیاری را در مبارزه با دشمن تحمل کردند که عملیات والفجر هشت نمونه یکی از آنان است.
سردارفضلی از کار انداختن ماشین جنگی دشمن و خسارت زدن به دشمن، زمینگیر کردن پایگاه موشکی عراق و به بن بست کشیدن نیروی دریایی عراق تا آخر جنگ را از جمله اهداف عملیات والفجر هشت در جنگ تحمیلی برشمرد.
وی ادامه داد: برای انجام این عملیات در اروند رود منطقه جدیدی به نام امالراساء بین اروندرود صغیر و کبیر بود را شناسایی کردیم و این رودخانه در روز دو بار جزر و مد میشد که سرعت جزر آن 70 کیلومتر بود.
جانشین بسیج مستضعفین کشور با اشاره به اینکه دو هزار و 700 غواص در عملیات والفجر هشت برای مبارزه با دشمن تربیت شده بود، اظهار داشت: دشمن هیچ وقت از اول تا آخر جنگ از رودخانه اروندرود برای مبارزه با ایران استفاده نکرد که این بیانگر عدم دانش نظامی دشمن در جنگ بود.
این مسئول اضافه کرد: رزمندگان اسلام برای عبور از اروند رود تلاش شبانهروزی کردند تا بتوانند دانش عبور از این رودخانه را به دست آورند که با بررسی و بازدید بیشمار از جزیره امالراساء، توانسته بودند تعداد سنگرها، نخلها و موانع دشمنان را به خوبی شناسایی کنند.
وی بیان کرد: غروب قبل از عملیات اردو زدیم، این در حالی بود که لباس جهاد غواصی به غواصان ما در قرارگاه خاتمالنبیین(ع) نرسیده بود و از 120 غواص آماده برای مبارزه تنها 18 لباس داشتیم و من در تماسی به پشت خط پیام دادم که لباس جهاد به دست ما نرسیده که آنان در پاسخ گفتند با توکل به خدا قبل از شروع عملیات به دست شما میرسد.
فضلی افزود: چون رزمندگان باید چند ساعت بعد به آب میزدند و عملیات را شروع میکردند به همین دلیل در این اردوگاه در حال صحبت کردن و توجیه کردن رزمندگان بودم و این در حالی بود که تنها 18 لباس غواصی داشتیم و بقیه نیروها لباس نداشتند و نمیدانستیم باید چه اقدامی انجام دهیم.
وی اضافه کرد: در حال صحبت کردن با رزمندگان بودم که یکدفعه خبری را در قالب یادداشت در کاغذی به من دادند و من با خواندن آن خیلی خوشحال شدم و آن این بود که ابزار لباس مقدس جهاد رزم رسید که در همان لحظه نوشتم بلافاصله بین رزمندگان توزیع شود.
این مسئول ادامه داد: در شروع عملیات رزمندگان را از زیر قرآن عبور دادیم و برای آنان اسفند دود کرده، گلاب زدیم و قربانی کردیم که بعد از حرکت باران شدیدی شروع به باریدن گرفت و سطح آب زلال اروند رود را که در آن حرکت هر جنبندهای مشخص میشد به لطف خداوند متعال گلآلود شد و این مهم کمک بزرگی برای غواصان بود تا دشمن به آنان دید نداشته باشد و بتوانند دشمن را غافلگیر کنند.
جانشین بسیج مستضعفین کشور ابراز داشت: کمکهای غیبی خداوند متعال به رزمندگان در جنگ اینگونه به نجات آنان میرسید وقتی به غواصان رسیدم دیدم لباسهای برخیها کوچک و چسبنده و برخی دیگر بزرگ و گشاد بود ولی در این لحظه نیمساعت هم فرصت تعویض لباسها بین رزمندگان نبود چراکه زمان جزر آب که 70 کیلومتر به سمت دریا بود و باید قبل از شروع تاریکی این عملیات انجام میشد.
وی اظهار داشت: غواصان عملیات را شروع کردند و من در میانه رودخانه با چشم غیرمسلح آنان را نگاه میکردم ولی در وسط رودخانه با چشم مسلح با دوربینهای مخصوص آنان را رصد میکردم تا به دشمن برسند.
فضلی بیان کرد: به غواصها وزنههایی متصل بود و آنان با طنابی به همدیگر متصل بودند و طوری در رودخانه قرار داشتند که بدنشان به صورت کلی در آب بود و فقط لوله تنفس آنان از رودخانه بالا آمده بود که یکدفعه رزمندهای در آب فریاد بلندی زد و گفت یا حسین(ع) که بلافاصله تمرکز ما به کار ایشان جلب شد.
جانشین بسیج مستضعفین کشور با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) مبنی بر اینکه دشمنان ما هم کور، کر و احمق هستند، گفت: منتظر بودیم که عکسالعمل دشمن با این مهم چیست که طبق این روایت مثل اینکه آنان کور و کر بودند و از هیچ چیز با خبر نشدند.
وی ادامه داد: در این لحظه به قاسمی پیام دادم که چه خبر، چی شد که رزمندهای یا حسین گفت و ایشان در پاسخ گفتند، وزنه از غواص جدا شد و ایشان احساس کردند که از آب بیرون میآیند در حال غرق شدن هستند به همین دلیل فریاد یا حسین(ع) سر دادند.
این مسئول افزود: در ادامه به قاسمی گفتم وضعیت، ایشان پاسخ دادند ما از مسیرمان خارج شدیم، و من هم در پاسخ به ایشان گفتم، قاسمی مأموریت شما تمام شد.
وی بیان کرد: در عملیاتها ثانیهها و دقیقهها تعیینکننده پیروزی بودند و کوچکترین اشتباهی موجب شکست ما میشد که این بیانگر عمق سختیهای رزمندگان در دفاع مقدس بوده است و باید اکنون قدر آنان را به درستی بدانیم و لحظهای از اهداف آنان کوتاهی نکنیم.